Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از بجنورد، تعدادی از جایگاه های بنزین خراسان شمالی به دلیل اتمام سوخت تعطیل شدند که با پیگیری از مسولین شرکت نفت، مشکل را افزایش مصرف سوخت و تاخیر در ارسال سوخت به خراسان شمالی عنوان کردند.

مجتبی شکوری، مدیر شرکت نفت منطقه خراسان شمالی در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: استان خراسان شمالی به صورت مستقیم به خط لوله انتقال فرآورده های نفتی متصل نیست و برای برقراری این خط انتقال پیگیری های متعددی انجام شده، اما به دلیل موضوع مالی تاکنون مقدور نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی: پیش از این بنزین استان توسط نفت کش ها از مشهد، سبزوار، ساری و شاهرود تامین می شد که به دلیل افزایش مصرف شرایط تامین بنزین استان را ندارند و به همین دلیل بنزین از بندرعباس، کرمان و رفسنجان تامین می شود و به دلیل طولانی بودن مسیر کمی ایجاد مشکل کرده است.

وی با بیان اینکه شایعاتی مبنی بر افزایش تعطیلی جایگاه های سوخت در استان صحت ندارد، گفت: در حال حاضر یک جایگاه سوخت بنزین در اسفراین، یک جایگاه در بجنورد و یک جایگاه در یکه صعود رازو جرگلان تعطیل هستند که به‌زودی با ورود ۹۵ نفت کش به استان مشکل حل خواهد شد و هیچ تعطیلی نخواهد بود.

جایگاه سوخت تعطیل است یا برنامه ریزی؟

طبق اعلام مسئولین شرکت نفت منطقه‌ای خراسان شمالی طی مرداد ماه سال جاری تاکنون میزان مصرف بنزین 40 درصد افزایش پیدا کرده است به همین دلیل امکان پیش بینی چنین موضوعی سخت نبوده و اینکه تعدادی از جایگاه ها به دلیل عدم برنامه ریزی درست، تعطیل شوند جای بسی تامل دارد.

انتهای پیام/آ

منبع: فارس

کلیدواژه: پمپ بنزین بنزین جایگاه سوخت خراسان شمالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۲۳۰۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای سهمیه بنزین ۱۵ لیتری به هر خانوار چیست؟!

فریدون عباسی در ارزیابی این پیشنهاد اظهار داشت: بنده کلا نسبت به طرح‌ها نظر مثبتی ندارم. بنزین ماده‌ای است که در خودرو استفاده می‌شود، چرا باید به افراد بنزین داده شود؟ در هیچ جای دنیا مشکلی بنزین ندارند، سوخت در جایگاه‌ها وجود دارد و مردم مصرف می‌کنند، چون هزینه‌ها در کشور‌های دیگر واقعی است سوخت هم مثل بقیه کالا‌ها است در کشور ما بیش از حد به این موضوع پرداخته می‌شود، بنزین نباید ابزاری برای بهم زدن آرامش مردم شود.

به گزارش اقتصادآنلاین، وی با بیان اینکه تخصیص بنزین به افراد به جای خودرو در راستای اعطای یارانه بیشتر به اقشار کم‌درآمد نیست، افزود: باید این موضوع را در نظر داشته باشیم که شاید کسی نمی‌خواهد خودرو داشته باشد یا گواهینامه ندارد و یا ترجیح می‌دهد از وسیله نقلیه عمومی استفاده کند، بنابراین لزومی ندارد سوخت به افراد اختصاص داده شود.

عضو کمیسیون انرژی مجلس گفت: بهتر است به اصلاح نظام حقوق و دستمزد بپردازیم و ارجح‌تر است که ارزش پول ملی را حفظ و تورم را کنترل کنیم و نسبت به افزایش درآمد کسانی که درآمد ثابت دارند و حقوق‌بگیر هستند اقدام کنیم تا میزان حقوق دریافتی این افراد با تورم سازگار باشد نه اینکه هر سال کمتر از میزان تورم افزایش دستمزد داشته باشیم.

وی تاکید کرد: مشکل کشور در سهمیه‌بندی بنزین نیست، بنزین نباید سهمیه‌بندی شود جز در موارد بحران مثل زمان جنگ آشکار؛ اکنون در جنگ اقتصادی هستیم و بنزین با کارت سوخت در اختیار مردم قرار می‌گیرد، ما باید همین شیوه تخصیص بنزین با کارت را درست اجرا کنیم یعنی هر شخصی با کارت شخصی سوخت را دریافت کند، قیمت هم مشخص باشد و اگر کسی بخواهد بنزین بیشتری مصرف کند باتوجه به اینکه کشور امکان تولید بنزین به میزان تقاضا را ندارد بنزین را با نرخ وارداتی دریافت کند.

عباسی خاطرنشان کرد: واردات بنزین ارزبر است بنابراین هر شخصی بخواهد بنزین بیشتری به مصرف برساند باید قیمت وارداتی یعنی هزینه واردات، حمل نقل و هزینه جایگاه باید در این نرخ گنجانده شده و قمیت واقعی را پرداخت کند و کسی هم مصرف کمتری دارد بنزین تولید داخل را با نرخ یارانه‌ای که دولت در نظر گرفته دریافت کند.

دیگر خبرها

  • تلاش برای افزایش مراودات تجاری با کشور ترکمنستان
  • بازگشت بنزین پتروشیمی به چرخه سوخت
  • کشف ۲۷ میلیون لیتر بنزین قاچاق و توقیف ۴۰۰۰ خودروی شوتی در یک سال
  • عدم استفاده بهینه از منابع موجب کاهش بهره وری در دانشگاه‌ها می‌شود
  • افزایش ۹ برابری توزیع عوارض بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان یزد
  • میانگین بارش در خراسان شمالی ۸۲ درصد افزایش پیدا کرده است
  • کلاهبرداری با کارت سوخت در پمپ بنزین ها | بپا سوخت ندی!
  • ماجرای سهمیه بنزین ۱۵ لیتری به هر خانوار چیست؟
  • ماجرای سهمیه بنزین ۱۵ لیتری به هر خانوار چیست؟!
  • نبود سبد سوخت یکی از دلایل ناترازی بنزین